Lamp in massagepraktijk
Hot stone massage
Een hotstone massage is een zeer weldadige en heilzame massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme, door de natuur gevormde, vulkanische stenen die door invloed van water en zand glad gepolijst zijn. De stenen zijn tot een temperatuur van ongeveer 50 graden verwarmd en worden gebruikt om op of tegen je lichaam te leggen terwijl jij op andere delen van het lichaam met stenen of mijn handen en warme olie op de huid wordt gemasseerd.

Tijdens de massage voel je de warme van de basaltstenen diep in je lichaam doordringen wat een weldadig en diep ontspannen gevoel geeft. Door de stenen op plaatsen te leggen waar jij specifieke klachten hebt, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, wat de massage effectiever maakt.

Deze massage geeft veel verlichting bij spanningen, stimuleert de functie van de organen, ontgift en voert afvalstoffen af. Het brengt het lichaam weer in balans en geeft nieuwe energie. De massage is zeer geschikt voor mensen met stress, vermoeidheidsklachten, pijnlijke en vastzittende spieren en reumatische spier- en gewrichtsklachten. Maar het is ook gewoon een heerlijke massage en een aanrader voor mensen die diep willen ontspannen.