Hydro rug massage
HYDRO RUG MASSAGE
Hydromed©-massage is een nieuwe, revolutionaire massagemethode waarbij je gedurende de hele behandeling op je rug ligt op een speciaal warm watermatras. De warmte van het water (tussen 40 en 42°C) zorgt er voor dat er een optimale doorbloeding en ontspanning ontstaat van de spieren en het zenuwstelsel. Door de speciale eigenschappen van het matras kan je gehele lichaam worden gemasseerd, terwijl je comfortabel op je rug ligt en de wervelkolom optimaal wordt ondersteund doordat het waterkussen zich voortdurend aan je lichaam aanpast. De rug, vanaf het bekken tot en met de nek, wordt tussen het matras en je rug gemasseerd, gebruikmakend van je eigen gewicht. De warmte en de beweging in het watermatras maakt dat je lichaam kalmeert en nog dieper ontspant. Je wordt als het ware gewichtsloos.

Deze massage is zeer geschikt voor mensen met spanningsklachten, rug- en bekkenklachten en voor mensen die moeite hebben met ontspannen. Daarbij is het ideaal voor mensen die niet (lang) op hun buik kunnen liggen, zoals bij zwangerschap, zware lichaamsbouw, fibromyalgie of ademhalingsproblemen. De Hydromed©-techniek maakt massage ook voor deze doelgroep toegankelijk.

De Hydromed©-massage is meer dan alleen een comfortabele en zeer aangename ontspanningsmassage. Het is een volwaardige behandelmethode, die lichaam en geest weer in balans helpt te brengen. Een absolute aanrader!