Lamp in massagepraktijk
Ontspanningsmassage
Het leven is druk en vol. Er moet veel en soms is het meer hollen dan stilstaan. Dat doet iets met je lichaam en geest. De interne spanning groeit en veroorzaakt allerlei klachten, zoals stress klachten, hoofdpijn, burn out of PMS. Je lichaam geeft signalen dat je het rustiger aan moet doen. Op zo’n moment kan een ontspanningsmassage veel verlichting geven en het begin zijn van herstel. Het helpt om weer wat meer in balans te komen waardoor het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Tijdens de massage wordt jouw hele lijf met veel aandacht behandeld. Er wordt gewerkt met warme olie op de huid terwijl je ligt op een verwarmde massagetafel. Afhankelijk van jouw klachten krijgen sommige lichaamsdelen meer aandacht en worden de massagetechnieken en de gebruikte diepte en druk aan jou aangepast.

De massage kan vooral op ontspanning en rust zijn gericht maar ook wat dynamischer en intenser zijn, specifiek gericht op jouw klachten en/of wensen. Altijd wordt met de massage de doorbloeding van het weefsel gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en de stofwisseling verbeterd. Door de massage vermindert de spierspanning en neemt de energie toe. Na de massage voelt jij je verkwikt en ontspannen en zijn jouw klachten verzacht.

Deze massage is ideaal voor mensen met stress- en spanningsklachten zoals: vastzittende en pijnlijke nek en schouders, rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, krampen, stijfheid, PMS, algehele onrust en dergelijke. Maar de massage is ook zeer weldadig voor mensen die goed in hun vel zitten en zichzelf een moment van rust en ontspanning gunnen. Regelmatige massage werkt preventief en houdt je vitaal.

NIEUW: BALINESE REBALANCING MASSAGE
Deze, op Bali geleerde, massage geeft een nog diepere ontspanning. Door de synchrone en zich herhalende langzame strijkingen werkt deze massage integrerend en zeer rustgevend. Het is een ritmische en intensieve massage van 1 ½ uur waarvoor de tijd wordt genomen. Door deze massage krijgt je lichaam als het ware weer opnieuw vorm en ruimte. Een absolute aanrader!