Maarten van Zwieten
Mijn naam is Maarten van Zwieten (1964) en ik ben vanaf 2003 bezig met massage. In de loop van de tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals Reiki, holistische massage (Academie Holos), Thaise Yoga massage en Hot Stone massage. Ook heb ik mij verdiept in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en ben ik opgeleid tot Shiatsu masseur (Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai).

Naar mijn mening is het voor iedereen belangrijk om regelmatig tijd te nemen voor jezelf en aandacht te geven aan je lichaam. Massage maakt je bewust van hoe het met je is. Door aanraking wordt een kracht die we allemaal hebben wakker geschud: ons zelfhelend vermogen. Ik laat mijzelf dan ook regelmatig masseren.

In 2004 heb ik mijn massagepraktijk in Den Haag geopend. Tevens heb ik als masseur gewerkt voor het bekende wellnesscentrum Elysium in Bleiswijk. Van 2012 tot en met 2016 had ik een praktijk in Hilversum en sinds 2017 is mijn praktijk te vinden in Terschuur (gemeente Barneveld).

Ik heb mijn praktijk Qu-time genoemd omdat ik sta voor kwaliteit en jou graag de “quality time” wil geven die je verdient.

Tevens sta jij tijdens mijn behandelingen volledig centraal (U-time), met alles wat je op dat moment bent en meebrengt.

Naast de praktijk heb ik een trainings- en coachingbureau. Ik geef communicatietrainingen en ben gespecialiseerd in (communicatie over) risicomanagement en integriteitsbevordering. Ook ben ik coach voor mensen die worstelen met hun adoptieachtergrond (Het Adoptie Atelier). Ik ben gelukkig getrouwd met Anne.